Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Fredagsmys och stämningen runt omkring


Fredagsmys

Stämningen lägger sig

som ett dimhöljt täcke över staden.

Det strålar av lycka vida omkring.

Det är fredagsmys som kommit

till stad och by,

land och hav.

Snacks och popcorn,

godis plockas fram..

Gott att dricka,

lyckans land.

Familj och vänner,

gemenskap och glädje.

lugn och ro.

Det glimmar och glammar,

det klingar av skratt.

Det strålar av lycka vida omkring.

Det är fredagsmys som kommit.

Ljuva helg!

Stämning på topp!

Lyckan är nådd.

Marie Andersson




Fri vers av Marre Marie Lindblad (fd. Andersson)
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-06 22:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härlig!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Marre Marie Lindblad (fd. Andersson)