Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänkte på en god Vän som gott bort och på mig Själv Så fort Tiden går, och vad livet handlar om i Allmenhet!


Natt blir Dag!

Jag sitter och tittar ut vid mitt Fönster denna tidiga Morgon,
ser en svag Rodnad i Öster.
Nu vänder natt till Dag.
I min livskalender jag åter vänder ett Blad.
Många Blad jag vänt i Sjuttio år det är inte Klokt vad tiden går.
dom flesta sidorna har väl handlat om Sommar Sol
och glädje och om Vår.
Men en del med Sorgekanter jag får.
Jag hoppas att jag många Blad än får vända,
Innan jag det sista i all tysthet får Sända.




Fri vers av Onni Lönnquist
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-07 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onni Lönnquist