Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min Ålder så börjar man fundera på vad som komma skall!


Vindarnas Melodier!

När min Själ lämnar det Jordiska,
Vill jag bli en Fågel som flyger upp i rymdens oändlighet,
Få lyssna till Vindarnas melodier.
Kroppen ska brännas och askan kan spridas i öppet Hav,
Eller i någon av vårt Lands trollska Skogar.
Eftersom jag mest levt för Sjöar Skog och Hav,
Så blir detta för mig en fin Grav.
Inga Blommer ska planteras där,
Bara Näcktergalen ska Sjunga Här!




Fri vers av Onni Lönnquist
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-08 12:10



Bookmark and Share


  Hallucinera
Denna är fantastisk.
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Onni Lönnquist