Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ingenting speciellt.


Cool dikt


Alla glada laxar
tittar upp mot skyn.
Och, ett gäng av braxar
krälar uti dyn.

Mammon i Helsike
går till Offensiv
och lämnar i sticket
dem som ber om liv!

Rutig duk med fransar
på Guds kaffebord.
Goda kanelkransar--
för Himmel och Jord.

På kvällen höres den
skönaste musik.
En pippi, vid namn Sven
äger stämma, rik!

Förlängesen, jag satt
på en blå bidé,-
och tyckte liksom att
tiden blivit sne!

-Hör, den hemska Trallen
om "The Famous Joke"!
Det känns tomt i skallen,-
som p.g.a. - stroke!

När du detta läser,
undra då om det
är något som jäser
uti textens smet!

Finns där någon Mening,
- värd att notera?
Eller - just Ingenting,-
- blott språklig lera?

-Skit-sak-samma!, säjer,
sturskt, poeten, då.
-Det är coola grejer,-
och jag kämpar på.

För att tillfredsställa
kräsna läsare.
Den lyrik må gälla,
som för vidare...

...till bortom Dagens rand,
där Kärlek väntar.
Lagda i Skaparn´s hand,
som alla hämtar!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 1665 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-07 21:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tjohohej, trogna läsare! Nu har antalet
läsningar överstigit 1.000! Jag vill tacka
för de många genomgångarna ! ;D)

KRAMAR från Marianne. Ha det bra! puss
2016-07-05

  Marianne Räf
Tack, så mycket till dig, som så ofta
läser denna dikt ! För över ett år, sen,
blev jag lite lack å tänkte ta bort den !
Men, som väl var gjorde jag inte det.
Förstod att det är vänligt menat !
Tack söta du, detta är nog något av ett rekord i läsningar ! Ha de bra, puss &
kram ! // Marianne.
2015-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf