Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckeln

Jag har låst till min själ
nyckeln har jag svalt
det måste öppnas inifrån




Fri vers (Fri form) av Dorran
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-10 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorran
Dorran