Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar ingen roll

Kudden med bara en grop i
täcket då
som en skinnömsad orm

Nattlinnet full av längtan
och min hud som hettar

det spelar ingen roll
ja, att alla tycker det är bra
att vara singel

jag är jävligt längtande!




Fri vers (Fri form) av Dorran
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-16 19:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag gillar din stil, gud vad bra du skriver!
2013-09-17

    ej medlem längre
längta på du, det är bra
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Dorran
Dorran