Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendet

Jag ler in i din öppna hand
inte knyter du ihop den då?

Jag väter din kudde med tårar
säg mig
säg mig att du vågar ha kinden emot?

Jag lägger mina vingar
under din säng
för jag vill inte fly mer

stannar.




Fri vers (Fri form) av Dorran
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-29 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorran
Dorran