Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De välkända tårarna

Nu kom de
de där, de välkända tårarna
från ingenstans

Eller också från något
djupare därinne än jag visste

Saknaden
som är tabubelagd
lite skämsig
Kanske borde tystas ner

Det porlar i mig
som i en klar bäck
klart och ärligt
Den där sorgen ni vet

NU är den här
och den blir inte förvägrad




Fri vers (Fri form) av Dorran
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-10 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorran
Dorran