Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballong

Jag är som en ballong
du har fyllt mig
med din luft underbar

Jag är tomatröd
sprängfylld och glad

Du kan bolla mjukt med mig
jag landar så fint
på din mage
eller på din kind

Lätt lätt är jag
och det fina är

Att du måste tänka på
att jag kan gå sönder




Fri vers (Fri form) av Dorran
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-10 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorran
Dorran