Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen hemlighet

Det finns ingen här
vi är iallafall ingen illustrerad verklighet
vi är varandras förlängning

Det är ingen hemlighet
att jag överträffar alla dina fantasier
att jag tar dig högre än allt

och när din tunga virvlar
är allt en högröstad tystnad

Förlåt existerar inte
inte heller begränsad njutning

- ÄLSKA




Fri vers (Fri form) av Dorran
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-10 17:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Wow, du sätter eld på orden!
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Dorran
Dorran