Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den behöver inte vara sann, men den fyller en funktion.


BARA EN KÄNSLA

Hon kände sig älskad av dem

från första ögonblicket

Och hon älskade dem så.

 

Denna känsla är fortfarande kvar

med samma styrka

efter så många år. 




Fri vers (Fri form) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-10 19:24



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Den känslan har jag alltid haft inom mig.
2014-04-19

  Samuel E. Rajeus VIP
Mona J.
Det kan absolut vara så :)
2013-11-03

  Mona J.
Får mej att tänka på mor och barn
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP