Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tema-mix.


7 rader


En luffare går och lunkar invid en algblommande insjö.

Lemuren trycker sin nos mot glasrutan och vickar på svansen.

Norrmannen lyfter upp mig på vikingaarmar i Underjorden, en dröm.

Faster Beda snubblar på kaminsladden och skadar en minisk. Aj-Aj!

Polisen gapskrattar åt vildsvinets vanartiga uppsyn och beteende.

Lillebrodern spelar fiol och hör på klassisk musik med vår mor.

En gång, skall du bli min, så sant som det står skrivet!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-11 00:14



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket trevlig läsning.
2013-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Trevliga ögonblick du målar upp...
2013-09-11

    ej medlem längre
Hur trevliga rader som helst! Du manar fram en varmt medmänsklig ton ur dina scener.
2013-09-11

  ULJO
Sju rader av glädje
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf