Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Ögon med ömhet
värme som känns
rinner som lava
i alla vener

Ord som silke
talar mjukt
med ömhet
och kärlek

Händer som berör
glider över hud
med passion
och hetta

Hjärtan som slår
taktfast tillsammans
med kärlek
ömhet och värme

Du och jag
jag och du
tillsammans
är vi ett

… för evigt




Fri vers av AjBi
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-11 07:17



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
åh, vad underbart!
2014-09-26

  Gunilla Karlsson
Vackert om kärleken!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi