Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Jag såg dig iaktta
leta efter svagheter
dolt under skratt
som klingade falskt

Vad du inte anade
var att jag
iakttog dig
sökte efter sprickan

Du drämde till
trodde du vann
med överlägsenhet
och bitande sarkasm

Jag avvaktade
inväntade
rätt tillfälle
körde in kilen

Ditt leende försvann
du vände huvudet
på sned
stirrade tyst

Ska jag vara
rädd för dig
frågade du
med kall röst

Du kan inte
lura mig
svarade jag
utan leende

Du iakttog mig
sökte en svaghet
fann ingen
blev förvirrad

Jag ser
din sorg
var allt
jag sa

… din fasad rämnade




Fri vers av AjBi
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-11 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi