Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gör uppror mot dig nu

jag svarar inte när du smsar
eller när du ringer
eller när du knackar på


jag träffar inte dig
när vi bestämt


jag gör uppror mot dig nu


för det är fan på tiden att du får kämpa
precis som vi alla andra


bara för att du är så jävla bra
med din humor
och ditt perfekta utseende
betyder inte det att du ska få allt serverat


så jag gör uppror mot dig nu
så du får kämpa precis som alla andra


om jag nu i dina ögon är värd att kämpa för





Fri vers av dramatisk
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-11 19:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låt personen kämpa
kämpa till sista droppen

krälandes inför dig
bedjandes inför dig

Du är värd Allt

2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

dramatisk