Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gympatimme

Livet

är som gympatimmens rusch

i salen

På led står klassen

på givet kommando

rusar alla

Du har kontakt med din vägg

och önskar du kunde stå kvar

slippa springa

Mitt i rummet

tappar du ibland orienteringen

undrar vart du är på väg

stöter in i de andra

ramlar ibland

Så plötsligt

du ser en annan vägg

och vet att det är dit du ska 

Och då tar du sikte

för det är dit du ska

Och nu gäller det att hålla kursen

och inte bli sist

När du väl är framme

så undrar du

varför du hade så bråttom




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-11 22:10



Bookmark and Share


  lizhy
Bra, gillas :-)
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP