Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Del av konversation i medlen, med en sorts hundliv textförfattare. Tyckte att detta gott kunde få gå här som 'kåseri'. (2013 09 13)


För att nu som alls tala i vädret








Jag tycker det regnar, alldeles för litet i
och över huvudstaden. Vi har bara fått
nöja oss med lokala och vokala skurar i år.

Här klagas det alltid på vädret, oavsett
man ser en skymt av det eller ej. Man
tröttnar ju lätt på det som 'bara är och är'.

Nej, en lätt skur tre dagar i sträck skulle
göra susen. Då skulle man i alla fall ha
något att klaga på som vore värt besväret.

Samtidigt är det något lätt erotiskt med regn.
Jag vet inte riktigt vad. Kanske är det som
med bio. Har vi inget annat för och det ändå

regnar, ja då kan vi ju lika gärna...
Spela Fia med knuff, slå dank eller tappa bad..
Eller tappa en nål i en höstack och leta efter den.


(Texten har legat i utkast sedan 2013 09 13)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-04 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP