Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platt fall


Svampplockning i skog
snavar på min egen stav
fall i paddläge




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-13 13:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
A då, hoppas det gick bra. Kort och kärnfullt om svampplockningens dilemma.
2013-09-17

  limerick
Fin haiku. Hoppas att du inte gick sönder och att korgen blev full.
2013-09-13

  Palett
Fin haiku om ett felsteg !
2013-09-13

  Njord
Man måste stava rätt i skogen annars går det inte bra!
Rolig text!
2013-09-13

    ej medlem längre
Det kunde gått illa. Hoppas du inte skadade dig?
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP