Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det jag saknar

Jag blir så ledsen
helt enkelt ledsen
för det gör ont
att inte tillhöra

att sväva som en fjäril
med tunna vingar
liten själ

men hela tiden
till fel blomma
som slukar mig
äter upp mig

tillhörelsen
i ovillkorlig kärlek
det är det jag saknar




Fri vers (Fri form) av Dorran
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-14 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!

2013-09-18

  KattenKin VIP
Vackert i det sorgsna...
2013-09-15

  Anno
Underbart!
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Dorran
Dorran