Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgår från spår 2

Ett stenkast från livet sitter hon
Och väntar på ett tåg
Som aldrig kommer komma

Det gick redan då hon stod på perrongen
Som knappt bliven tonåring
Men tyst så hon inget märkte

För hon har alltid levt bredvid livet
Med en önskan om att få höra till

Det är först nu flera år senare
Hon inser att all väntan varit förgäves
Och att tåget till himmel snart avgår
Bara hon lägger sig på spår två




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-15 17:03



Bookmark and Share


  den nakna poeten
det är så tunga ord jag sjunker från glädjen
till det helvete jag har flytt i från men som
jag överlevde i från min barndom dina ord
väcker starka minnen därifrån bra skrivet
2013-09-29

  Magica VIP
Berörande!
2013-09-20

  lodjuret/seglare VIP
En text med lätt igenkänningsbart innehåll. Tvenne violer förtjänar den
2013-09-19

  Ljusletaren
Stackars hon och jag hoppas att inte det tåget avgår alls/ kram
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP