Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa tåg

djävulen är barnet
som skriker på hjälp

räddaren i nöden
är Gud som väntar
på nästa tåg

perrongen är full av folk
som inget ser

men pratar om vädret

och uppkallar gator
efter tågen de missat




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-17 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson