Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önsketänkande?


Tanke, blå



En kortare tid
har jag varit vankelmodig.
Min själ varit ute på glid,-
liksom svår och otålig.

Så se, jag tar sats
och sliter mig från denna klämma;
Skall ta mig till den plats,
där jag känner mig hemma.

Och, hjärnan arbetar på
högvarv - för en snar lösning,-
när jag nu i Tanke, blå, -
- förenas med min Älskling!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 03:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dåtid, nutid och framtid...
bra upplägg på dikten...
2013-09-18

    Dan Myrbeck
Lätta tankar
lättar ankar,
men tunga tankar
är kvar och bankar!


(Tack Cello för hjälpen!)
2013-09-18

    ej medlem längre
Sprittande skön andra strof!
2013-09-18

    ej medlem längre
En absolut fantastisk text "Tanke, blå" briljerar
Tack!
2013-09-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
till den gode Guden av gryningen
att uppfylla du önskar
i fred och vara friska och lyckliga tillsammans.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf