Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt skrev jag när jag hade en \"tonårs-förälskelse\"...


En sommar-flört

Med en insida så varm,
underbar utstrålning och unik charm!

Du orsaker ingen smärta,
förutom att jag inte kan få dig ur mitt hjärta.

En riktig hjärtekrossare är du,
fler än jag gillar dig just nu.

Men en flickvän har du som du verkar hålla kär,
kan du inte se att jag vill ha dig hos mig här?

Men nästa sommar träffas vi åter,
då får vi se hur DEN dikten låter...




Fri vers av Eve
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-08 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eve
Eve