Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är förtäring.


Eftersmak



Politiker med
krulligt vitt hår;
fingrar och tår,
kalla, går ur led!

Är så hemskt frusen,
- till kropp & själ;-
Vem vill mig väl -
bland alla husen?!

Jagad, - av lågor?
Vart kom han in?
Skall han bli min?
Å, - dessa frågor!!

En tjej var nyss här
med kycklinglunch,-
- men ingen Punsch!
Nyktert, var det här!

Rätten var o´key,-
- fastän den gav
fadd eftersmak, -
- som Livet har självt.




Bunden vers (Sonett) av Marianne Räf
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-18 13:06



Bookmark and Share


  Människa
Oj!
2013-09-18

    Dan Myrbeck
Ingen punsch ....

men däremot ....

en punchline!
2013-09-18

    ej medlem längre
bra! M
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf