Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser Mahmoud springa till bussen

Jag ser Mahmoud springa till bussen.
Det är onsdag och det regnar.
Det river i träden men marken ligger oberörd.
Jag betraktar lika oberört.
Jag har låst in mig för att tänka,
för att känna.
Jag ser Mahmoud springa till bussen,
han missar.




Fri vers av thisboxcontains
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mahmoud!!!
2013-09-18

    ej medlem längre
intressant.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

thisboxcontains
thisboxcontains