Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ser bara regn

Hon ser bara regnmoln överallt, sa han
Och förstod inte att de var skatter
Att hon en gång i havet släppt en sten så stor att vatten stänkte till himlen
Och bildade moln
Att varje gång de låter droppar falla
Sköljer de bort känslan av tyngden




Fri vers av thisboxcontains
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-14 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thisboxcontains
thisboxcontains