Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så finns en sk. Motpolare. Ni som med erfar enhet, vet, vad avses, men, eller utan hämmande struktur, hur det kan te sig fast inte hail, men ändå lik som något lite udda? Utanför eller i sin egen å-sikt eller bara ha vett. Företag- else?


Eftertag?


Hur kommer det nu sig


att inte ens haile selassi


höll sig varm trots ganja


och andra feno men?




Fotfolksunisont: Inte var han vit men till hans fördel, lätt fundersam, syntes, ihop med ganjamenandewimeneh Wasallathatthblackmensfortune? Howorandeveritsaformulaexpectedlovingeveryoneguy? Be och skåda gärna någons mjölk ande lojuver, och off course, some thing on the intern et or some re alisticthinggoingaroundhereandthere? Q and estionsisandothergametoplay? mjöligtäratthenskulle kunnaläggatill ettellertvålångafingrarsandersf?




Övriga genrer av figurett
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-18 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett