Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetens vilda ros

 

 

Bortom alla frågor 

brinner kärlekens tidlösa lågor

Från åtskilda strängar flödar magisk musik

Den tjattrande apan

släpper taget 

om det tänkta jaget

faller in i det otänkbara här

som bara är

Bortom alla frågor

brinner kärlekens klara lågor

 Skönhetens vilda ros blommar 

i gränslös härlighet

Glädjens vara

är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-18 21:22



Bookmark and Share


  Nina.H
Kärlek när den är som finast..
Vackert skrivet!!
2013-09-23

  aol
just så vackert skaldat här,
2013-09-22

  Ninananonia VIP
:) så är det
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP