Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läxan



Räknar bort
den osynliga
bilden
Fattigdomen
Sjukdomen
Skriver med blodfärgat bläck
min historia
Där tavlorna lyser




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-19 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP