Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖPSEDELN 7

Preventivmedel
för telefonsex




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-25 21:24



Bookmark and Share


  Ponkla
Klipp sladden, sterilisering.
2014-02-21

    ej medlem längre
Klurigt värre. Älskar Lars Hedlins kommentar.
2013-10-02

  Nina.H
Behövs det? :)) Ja fast det
finns ju dem som blir gravida
bara dom går förbi en herr-
cykel.. har jag hört :)
2013-10-01

  Lars Hedlin
Kondom på luren?
2013-09-26

  Connie
Det vore förkastligt att göra några stickprover på sånt här ;)
2013-09-26

  Maria Sundelin VIP
Är det att köra handsfree?
2013-09-25

  Marianne Räf
Kondomer på signalerna...?
2013-09-25

  M M Mannheim VIP
Fungerar det också på mobiltelefoner, jag menar trådlöst!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck