Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GUD SAGT EN GÅNG GÄLLER

som att Han

står emot de högmodiga

men ger de ödmjuka Sin nåd


och att Han kommit för att mätta de hungriga

och samtidigt skicka bort de mätta tomma händer.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 107 gånger
Publicerad 2013-09-20 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld