Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mormor och morfar (skriven innan min mormor gick bort)


Två röda rosor

Två röda rosor ligger vid din sida likt ett tecken
På att kärlekens och saknadens låga ännu lyser
Trots alla år som har gått sedan ert senaste möte
För att älska i nöd och lust tills döden skiljer oss åt
Var ett löfte ni båda stenhårt höll fast vid i ert liv
Och jag vet att min mormor fortfarande bär dig
I sitt hjärta likt en ovärderlig skatt efter alla dessa år
För jag hör värmen i hennes röst när du kommer på tal
Ser hur ömt hon sköter ditt minne så att det ska vara vackert
Ja allt detta ser och hör jag som aldrig hann möta dig
Ty även om det ligger ett lager jord mellan dig och rosorna
Så vet jag att det är två röda rosor fyllda av värme kärlek och saknad
Som symboliserar era två hjärtan som ännu är sammansvetsade
För inte ens döden kunde släcka er kärlek och än mindre bryta er tro
Om att kärleken är evig även då livet får en oväntad vändning
Och jag vet att så länge mormor finns i livet kommer det att varje år
Ligga två röda rosor fyllda av kärlek och värme på din grav morfar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-20 23:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vacker bild ... wow/kram
2013-09-23

  agneta pichler
mycket vackert skrivet
om sann kärlek
2013-09-21

  Ljusletaren
Sann kärlek på alla sätt.
Synd att inte din bild syns/kram
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP