Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ämbete


Schizofren verklighet

Dubbla identiteter

Fysiska lockelser

Mystik och bränt ljus




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-21 15:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Story of my Life.
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP