Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straffet för att ha blivit född

mannen började tappa fokus
sitt fågelperspektiv som fisk

sakta rusade tankarna iväg
möjligheterna staplades på varandra

växte upp till ett torn
bara för att rasa
och bli en mur

bakom den
ser han sitt liv passera revy
med någon annan i huvudrollen

straffet för att ha blivit född




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-21 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson