Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P mormor 2/1- 2012


Rest In Peace

Så kom den dagen du väntat på mormor
Dagen då du fick återse morfar igen
Nu kan ni vandra sida vid sida till något bättre
Hand i hand bort från all din smärta
Och visst sörjer jag din bortgång mormor
Men jag vet att du nu har det så mycket bättre

Till sommaren ska jag lägga två röda rosor på graven
En till dig och en till morfar
Som en påminnelse om att ni nu är tillsammans igen
För jag vet att er kärlek lever även i döden

Ett sista farväl jag nu sagt till dig
Men i mitt hjärta bevarar jag ditt minne ömt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-22 16:02



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Jättefint din kärlek till morfar o mormor ett minne som lever kvar i ditt
hjärta
2013-09-28

  Magica VIP
Berörande, fint.
2013-09-27

  Lars Hedlin
Din text berör ..erfarenheter som förs vidare och ömhet så stor;)
2013-09-24

  Ljusletaren
Så otroligt ömt och fint sagt!
Fint också att du för traditionen vidare/kram
2013-09-23

    ej medlem längre
Åh, så vackert.
Det är det som tröstar; att man vet att våra nära och kära har det så mycket bättre än när de var här.
Din dikt väcker minnen om min egen mormor som dog året efter morfar gått bort. På hans födelsedag. Hon var sjuk och någon av oss berättade att det var han födelsedag. Då sa hon: "Då vill jag dö idag." Och det gjorde hon också.


2013-09-22

  den nakna poeten
vackert skrivet kerran minns hur dom levde inte
när dom gick vidare dom är lyckliga tillsammans
nu vad glad för deras skuld att deras saknad är
över deras själar dansar till samman i norrskenet
du har stor plats i dit hjärta ge inte bort allt spar
en bit till dej skälv
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP