Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdagjämning


Balans dag och natt
raskt traskar vi mot mörkret
transträck flög sydvart




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-23 09:22



Bookmark and Share


  thyra
Ja, nu går vi mot kyligare tider. Gillar också ditt fina ord "transträck". Fint!
2013-09-25

  Anya VIP
Jaa nu har det vänt. Tycker särskilt om sista raden i denna fina haiku. Ordet transträck är så vackert, aldrig hört det förr.
2013-09-23

  Palett
Så bra !
2013-09-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
fin
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP