Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dadaism och surealism


sommarsommaren

Lekande lekar,
det var sommar
och jag höll dig i handen,
vatten i torrt hår,
glittrande leende,
du hjälpte mig upp
på hala stenar
och vi lekte lekande
sommarlekar tills dagen
dog,
i solens solnedgång.




Fri vers av Carin
Läst 692 gånger
Publicerad 2006-03-08 21:09



Bookmark and Share


    NoMi F
Fint
Jag lägger denna till faorit
Du skriver sommar och sol
så lätta känslor som smeker fram
Fint poetat
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin