Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två röda rosor på graven

I år blev det jag mormor som såg till
Att två röda rosor finns på er grav

För första gången på över fyrtio år
Firar du och morfar bröllopsdag på samma sida
Och visst önskar jag att du fanns kvar här
Men jag gläds åt att ni åter får tillsammans

En varm tanke jag er sänder nu idag
Två röda rosor lyser för er här och nu
På det som var er bröllopsdag

R.I.P kära mormor och morfar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-23 22:31



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint!
2013-09-27

    ej medlem längre
Vackert, stämningsfullt och skrivet med stor inlevelse.
Mycket berörande.
2013-09-24

  Lars Hedlin
VArmt och kärleksfullt!
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP