Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslomedicin


huvudet dunkar
men inga känslor funkar
liten, rund och vit
dämpar du min känslobit




Fri vers av Tessan84
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-03-16 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes