Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaljakt

En pojke med ett vin, han höjde blicken ovan.
Han ramla ner och rev, den vackra lilla lådan.
Med håven rätt och slätt, han fånga nattens svala.
Han hoppade så lätt, med hoppet i dess dvala.

© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-25 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller