Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Både ironisk och alvarlig


Testamente

I händelse av min död
Min sista vilja och förhoppning

Spara inte mina känslor i era hjärtan
Låt inte heller någon i eftervärlden få dem
Ty de bär på alltför mycket smärta

Mina tillgångar om jag nu haft några
Får ni förvalta efter eget önskemål
Själv har jag aldrig förstått att använda dem

Mina dikter och texter är allmän egendom
Så dem får ingen lägga beslag på
Ty mina minnen och känslor är inte till salu

Till slut kommer vi då till minnena efter mig
Här har jag en särskild önskan att be om
Spara bara de minnen där jag ler med ögonen

Detta är mitt testamente och min sista vilja över mitt liv

Tack på förhand// Gränslandstjejen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-26 00:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välgödd attityd
2013-10-03

  den nakna poeten
testamente skälv skiter jag i det ta
en sten i från skogen och sprid askan
gå till kyrkan och sjung och snörvla
sedan till hembygds gården och ät
och drick vodka skratta och mins
mej när jag levde och minna bus
och dina dikter Maria dom lever
förevigt i mej och min själ men
även i en sybervärd där dom är
skyddade av dina lösenord utan till
gång till dom så kommer dina texter
leva i tusen och tusen åter dom finn
där förevigat som tuttan kamés grav
där det står säg mitt namn och jag
lever förevigt och i kläder finns inga
känslor men dom som älskar dom
kram conny
2013-09-29

  Magica VIP
Vet känslan, men du behövs och jag vill ha dig i livet!
Kram.
2013-09-27

  Ljusletaren
Så ung och så söndrig ... du får inte tänka på testamente än ;.)
Fast det är kanske något som vi alla bör tänka på i tid?!?!
/kram
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP