Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Talar för sig själva

 

Själv,
Har jag inget krav på något i mitt liv

Ej bunden

Stumma är mina ord
Oskrivna är mina drömmar

De talar för sig själva!

Jag är ingen bohem
Jag är inge poet

Jag är den tysta tiden inom alla som söker sig friheten




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2013-09-26 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP