Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkastad glöd

Flickan på yttersta plankan 
värmer armens böj med sin andedräkt

Våta kinder bär tystnadens resonans

Den mötte henne 
så mjukt 
med blond lugg och nya hårspännen

Hoppet hon höll om
att höras 
med ord som inte sagts förr
blev stilla.

Ytterst på plankan förblir hon
iakttagen och osedd

Glansen har hon gömt 




Fri vers (Fri form) av Agitt
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-26 12:25



Bookmark and Share


    Amisan
Så hjärtskärande, jag vill ta flickan i min famn. "Våta kinder bär tystnadens resonans" - är i sig en oerhört vacker dikt.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Agitt
Agitt