Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkyla


Från äng hörs kossa
längtar till värmen inne
vinterkängorna




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-26 16:18



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, en fin tredjerad!
2013-10-21

  Anya VIP
Fin allitteration med "ä". Visste inte att kossor hade vinterkängor. ;o) Lite humor i denna!
2013-09-27

    ej medlem längre
Effektfull - speciellt slutordet.
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP