Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrivillig

Jag vet jag är en blödig jävla romantiker.
Som köper hattar på rad.
Som målar färgen röd på varenda gråsten.
Som ärligt rör vid saker som att de vore sanna.
Som räknar med att människor är av äkta smör.

Ja. Jag är en blödig jävla romantiker. Som krossar isar med gummimaterial. Gång på gång. Vinter efter vinter. Vinter efter vår.




Fri vers av Virvelvinda
Läst 104 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-26 23:50



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Åh, vad jag gillar! :D
Sluta aldrig att skriva!
Du behöver inte alls ha
uselt skrivsjälvförtroende!
Du skall vara glad, när du
skriver så bra! (:
2013-11-12

    ej medlem längre
en frisk position (i motsats till cynikerns röta). men inte behöver du väl ursäkta dig för att vara romantiker?
2013-09-27

  Lars Hedlin
Stark mycket stark!
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda