Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreningen

äntligen såg han
klockorna som växte i träden
vattnet som urholkade stenen
berget som blev ett med tiden

då tog han av sig sitt armbandsur
och blev allergisk mot elektricitet

chocken hindrade kräftan
från att göra intrång i hans kropp

djupt tacksam började han gå bakåt
växa sig inåt
neråt sina rötter
och förena sig med jorden

som sakta slukade honom
hel och hållen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-27 22:22



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Alltid inspirerande
när man finner en
alternativ väg
2013-09-27

  träsnidaren
Em vass text som sannerligen känns inspirerande.
Snyggt fångat!
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson