Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonbrus

Först lövsus där vågen bröt mot värmens brant.
Sedan öppen svall innan kvällen blev kall.
Rullande skum yr upp där sinnen minns.




Prosa av ingvar tensmo
Läst 178 gånger
Publicerad 2013-09-28 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo