Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flaskpost klippkant av Lars Gullbergs lilja, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1038)





Smakar haiku om denna, likt kön
luktar salt likt luften doftar
av närheten till havet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-05 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart fin.
Vi består av allt som finns i universum. Även saltvatten.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP