Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett skönt knull... av sanningsägaren, inspirerade mig att skriva texten. Att skriva är som att lockas bita i ett förgiftat päron. Så fort giftet funnit väg till hjärtat och själen är diktaren förlorad i poesins uppslukande garn.


Förälskelsens valuta






Jag tänker mig
att det där med kärlek
är som att ge människor

carte blanche att följa sina känslor
bara för att förälskelsen
är ett fång av känslor.

Att det skulle berättiga
alla andra känslor att rymmas
i samma vas.

Men svartsjukans,
misstänksamhetens,
avundens

och girighetens blommor
bör man inte lockas
att sätta bland de röda rosorna

i den vita vasen.
De hör hemma
i den svarta.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-30 00:43



Bookmark and Share


  figurett
Ändanock? Obetalbart, sorry, guy!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP