Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Remys mus tasch kittlade mjöligen nyrakade hårs månen nakenhetenskreva, någon flyttar om i livet sin kos bås önskande godjul alla frihetskämpande en aning hårt aggresivt, fu...


Remi?


Damerna eller

hur är det nu

bönder

hästen

kungen

tas iaf?


Fotfolksnot: Svartvita olyckssystrars boning tornar upp sig med Gunnars ord och bilders korsverk i åminne...Fastmarkunderfötterna gungar i vinden råder tystnadensavsaknad, sansochballans, eller hur, kul är turen, trohoppomanden, hen, på eter, vin?




Övriga genrer av figurett
Läst 242 gånger
Publicerad 2013-09-30 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett